Imorgon kommer det bli bäst.

Hejhopp. Jag ska försöka göra det här kortfattat nu, för den här datorn jag måste jäklas me nu när min är på lagning har seriösa problem så internet stängs av 24/7. Nej,nej jag tar det jätte lugnt får inte alls utbrott o typ ställer mig o skriker för får fan damp på den. Absolut INTE! Ja,ja skulle bara säga att som ni väl redan vet ska jag ju till Borås o träffa Erik imorgon o det kommer by the way bli helt sjukt underbart! Kommer kanske inte blogga på hela dagen, får se.. Kanske blir något kort inlägg men ville bara meddela er det,hah! Som om ni skulle bry er. KLART NI GÖR,RIGHT?!;) Jag är cool. Ha det bäst, NOT, för jag kommer ha det bäst. Lalalal!;)
Puss någonstans.

I knooooow you love the ego images..;)

Jag ska kolla på..

..sommarlovsmorgon imorgon! Min älskade Erik gästar ju där!!

In my head, in my head

Tjohej. Är hemma nu, tack för igår/inatt/idag min kära Erica! JAG ÄLSKAR DIG, och det vet du!
Idag, elle resten av dagen iaf, ska jag väl bara vara hemma o fixa iordning lite saker. Frästen, jag har gjort en sak hos Erica, men ni får inte veta vad, jag berättar typ.. Eh, ja någon gång. Men tills vidare är det hemligt hahah!;) Inget farligt eller så, ingen stor grej men ja,ja.
Imorgon blir det Borås med tjejerna o träffa världens underbaraste Erik, fan va det kommer bli bäst. Jag längtar S-Ö-N-D-E-R! Missa inte sommarlovsmorgon imorgon heller,för då är Erik med! Naaaaw, bästa sommarlovsmorgon'savsnittet (haha?) någonsin!!
Nu ska jag käka lite,puss

Randombild. Lite halvcool sådär,vaaaa

"Lite" om gårdagen

HOLA GUAPA(O)S! Haha, en sak bara. Igår kollade jag på She's the man - fy va den är bra asså! Ni som inte har sett den, SE DEN!:D Ja,ja det var inte det jag skulle prata om nu. Jag ska berätta liiiite om igår, för sen måste jag byta om o packa för jag ska till Erica. Vi ska sola hela dagen o sen åker vi till Kållered o slaggar i hennes friggebo, som ni antagligen känner till vid det här laget. Haha! Ja, så lite snabbt nu.
Det var sjukt kul! Vi var väl där runt 2,3 någon gång så vi väntade alltså i ca 6 timmar för Lotta's skull haha, det e snällt av oss?;) Men det var det ju lätt värt! När dom släppte in alla så man fick sätta sig i stolarna ba sprang jag fram o lyckligtvis fick vi då platser längst fram, awsome! Vi satt bredvid två tjejer, Sandra o Kassie hette dom, vi typ började prata med dom eller något så nu är vi kompisar, eller va man ska säga haha! Skit goá va dom iaf. Jag har aldrig gillat Linda och Velvet sådär speciellt innan, men efter det här tycker jag om dom asså haha! Dom var så härliga. Vi fick slängkyss av Velvet och Linda kom ner till oss o satt typ på huk precis bredvid oss o prata. Det var kul! Jag fick sjunga med både Linda o LOTTAA (!!!) när det var allsång på Satelit (stavning?) Grymt ju! Det är massa som har sett mig, jag vill se men det funkar inte o kolla på tv4 play på den här störda datorn, inte bra alls. Men jag får kolla när pappa kommer hem eller något ist! Det var som sagt skit kul iaf, vi stod upp på stolarna i nästan varje låt hah! Alla tyckte nog vi vart helt galna, men who cares?! Jag hade klottrat Lotta över hela kroppen, på armarna hade jag också Velvet o Linda! Lotta sjöng till oss,naaaaw så gullig är hon va!!! Hon typ peka på sin panna också en gång, o typ skratta o peka på oss antagligen då för vi hade ju skrivit Lotta där. ;) Efteråt vare sån här liten "signering" och självklart gick vi dit. Linda kunde tyvärr inte komma men någon kille som jag inte minns vad han heter kom, Robert Walls/Wells(?), LOTTA och Velvet. Så jag tog kort tillsammans med Robban, Lotta och Velvet. Fick Lotta's autograf (x2) och Velvet's. Sen när vi skulle gå sprang jag o Sandra fram till Lotta o ba HEJDÅÅÅ LOTTAA! SES NÄSTA MÅNDAG! Hon ba; HEJ DÅ BABIIIIEES! Haha shit va vi skratta, hon är tvär skön.;) Sen åkte vi hem, och jag är sjukt nöjd med dagen. Längtar tills nästa måndag! Kommer säkert bli lika bäst då! En sak till kom jag på, Lotta sa till oss något i stil med "Va härliga ni var där ute! Riktigt bra publik".. Något sådant, haha vi är grymma i know, i know. Ne, nu ska jag inte låta Erica älsklingen vänta längre! Vi hörs imorgon eller något, när jag kommer hem eller så kanske jag uppdaterar något snabbt där. Tog lite bilder igår också men kan inte få över dom genom min dator så får vänta tills pappa kommer hem på torsdag eller nått, då får ni se dom okej?
Love ya guuuuuys,CIAO!;)

Kort inlägg, ska slagga snart

Tja, är hemma nu. Det var så jäkla bäst idag va? Haha gud! Men orkar inte skriva något om det nu, skriver mer imorgon. Det var iaf bäst och JAG ÄLSKAR LOTTA ENGBERG!

Snart får jag träffa Lotta igen!

Sådär, då blir det Lotta på Liseberg idag ändå för mig som tur är, tillsammans med Vanessa. Ska bli sjukt skoj! Är skit taggad. Har ju inte träffat Lotta på EN HEL VECKA nu?! Saknar henne, hihi!;) Så vi hörs när jag kommer hem eller imorgon. Kameran ska med. Och glöm inte att kolla på tv;n, så kanske ni ser mig? Tv4 klockan 20.00! Eller så ses vi där..? PUSS'N!
Det gick inte att ladda upp någon bild nu så ni får klara er utan i det här inlägget.

Nöjesnyheter


Jag hjärta Lotta

Lotta på Liseberg idag! Det här blir en tradition varje måndag nu ett tag, haha fan va kul. Jag ÄLSKAR Lotta, hon är verkligen tvär skön! Man blir seriöst glad av att se henne haha?!;)
Mja, först trodde jag att jag skulle dit med Erica och vi hade planerat massa men sen kunde/orkade hon inte så försökte jag få tag i Nadja men det var tydligen omöjligt, haha. Så då prata jag med Vanessa ist, fast hon kunde kanske inte heller. Men,men antingen blire väl att dra dit med henne eller själv, cool som jag e. Ne, men visst är det lite tråkigt att vara där själv men allt för Lotta nivet!!;)
Åh, hoppas Erica kan nästa måndag så ska vi dit vid 11, när det öppnar o sitta där i 9 timmar i väntan på att det ska börja - endast för Lotta's skull! Naaaw, gulligt av oss va?;) Vi tänkte göra någon frän skylt, typ några bilder på Lotta och så ska det kanske stå "Lotta vi älskar dig" eller "Ingen allsång utan Lotta" eller både och eller något. Haha eller eller eller, mycket eller ELLER??!! Hihihi. Okej, en ska till. Jag får flipp på "min" dator för den är helt jävla cp 4to4tph${{g23j49+87 SÅÅÅÅÅ haha usch jag hatar den..:(
Förlåt för långt o tråkigt inlägg men jag är bäst så det gör väl inget. Tsss.

Jag och Lotta! Abooooowww va sööööööta
;)

Jag saknar dig min ängel!


Om någon någonsin har påstått att vi är normala måste det vara något fel? HAHA!;)

Vi bjussar in i det sista baby, mohaha! ;)

Sex and the city 2


Handling:
(Antagligen vet redan dom flesta vad den handlar om men ändå..) Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platsernapå jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.
Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.

Jag tyckte: att den var riktigt bra! Jag hade väldigt höga förväntningar på den här filmen eftersom jag älskar ju faktist första filmen, jag älskar programmen och allt. Och det trodde jag faktist inte, men den var BÄTTRE än förväntat! Mycket bättre, så jag tyckte alltså den var riktigt j*vla bra! Rekommenderas verkligen.

Poäng: Full pott, 5/5! HELT KLART!

Trailer:


Damn!

CHANNING TATUM


EARLY morning

Godmorgon. Ne, usch. Fyfan vad tidigt jag vakna idag! Vakna redan runt 3,4 tiden.. Kan man ens kalla det morgon? Det är ju natt. I don't get it?! Vad är det för fel på mig, haha. Jag sover ju bort halva dagarna annars! Jag har försökt somna om och det har lyckats men sen har jag vaknat igen efter bara 10 min typ. Så nu orka jag inte mer, kan ju lika gärna gå upp o sitta här o dega som en annan seg morgonmänniska..;)

ph; google (Bara för att Gustaf är cool!)



MIKE♥

I fredags, förutom att fira midsommar, så låg jag ute i solen en stund. Läste Moon Walk av Michael Jackson, lyssnade på musik - kan ni gissa vilken? Och ja, bara allmänt hade lite extra "Michael-stund". Bilderna får tala för sig själva!
Hah, lägg märke till min fina mobilstrumpa eller vad det kallas! Fick den av Coraline för ett tag sedan,så himla gulligt!:)

Alla Mj-fans borde verkligen, jag menar verkligen VERKLIGEN läsa den här boken. G-R-Y-M!

Ha-ha,vadå repig skärm..?

1 årsedan.

"En hel värld väntade på hans stora comeback. NärMichael Jacksons hjärta plötsligt stannade för exakt ett år sedan var det också en del av oss som dog."
Ja, som sagt, nu var det 1 år sedan han dog. Våran ängel. The king of pop. Jag minns den dagen så väl, det gjorde så ont i en. Man ville inte tro att det var sant, jag vill fortfarande och KAN fortfarande inte tro det. Han är borta, föralltid.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva? Får inte fram några ord. Jag saknar honom så mycket! Ingen kan förstå, alla tycker jag är helt konstig i huvudet för att jag älskar en person så otroligt mycket när jag inte känner honom eller inte ens har träffat honom. Och jag förstår er delvis, det är säkert svårt att förstå. Men det bara är så, han är underbar!
Hoppas du har det bra vart du än är nu, hoppas du slipper all skit.. Du var inte värd det, inte på något sätt!
Vi älskar dig Michael Joseph Jackson, du kommer föralltid att finnas kvar inom oss och din musik kommer alltid att vara med oss, vad som än händer. För du ÄR the king of pop, det kommer aldrig någon eller något kunna ta ifrån dig!
Rest in peace.

Eftersom jag inte hade någon tillgång till internet i fredags så kunde jag inte skriva något om det här då det är därför det
kommer upp nu. Men det handlar ju egentligen om 25 juni då.

Har haft en mysig midsommar!

Tjenixen! Jag kom precis innanför dörren, och det första jag gör är ju såklart att slänga mig fram till datorn som den datanörden jag är,haha!;) Nej då, hehe sååå desperat är jag väl inte. Men jag känner mig alltid så "efter" i "internetvärlden" när jag inte har spenderat någon tid vid/med/i den på ett tag.. Bloggen, facebook, TRADERAAA med mera. Ja,ja nog tjatat om det. Midsommar firades tillsammans med lite familj&släkt som vanligt, det var helmysigt. Fast inget slog att jag har legat nere vid sjön hela lördagen och halva dagen idag o bara stekt, jag har bränt mig som fan men så jäkla härligt är det va?! LOVE IT!;) Hoppas ni har haft en underbar midsommarhelg. Nu har jag saker att ta itu med, hörs när vi hörs pusspuss.
Bjussar på lite bilder från helgen också, när jag ändå är på G.

He-he, största ego't ever?!;)

Naaaww.. Lilla Matheus! Min systerson. Världens gulligaste!!



;)


? =)

;)


Tack för att du finns gumman!

Josefine, jag var bara tvungen att säga. Anna har redan fått en ny napp! SJUKT DÅLIGT! Och en sak till, fast det här är väl mer riktat till alla. Jag sitter här o typ gråter nu, för jag gräla precis med pappa o typ farmor om Erik. Dom fattar ju inget. Men så kommer Anna in, och säger typ "Hanna, jag ska säga en sak. Jag tycker om dig! Och du kan få smaka på min klubba om du vill *räcker fram klubba* Varsegod! Men bara slicka, inte bita." Sen gick hon ut igen, o nu kom hon tillbaka igen o tittar på min stora planch på Erik som sitter på dörren o säger "Ååååh va fin bild Hanna"
Så nu gråter jag nästan ännu mer, vill ju inte gråta när hon är här inne så försöker att inte göra det men,men.. JAG ÄLSKAR DIG ANNA GUMMAN! Jag vet att hon inte kan läsa det här, men hon betyder verkligen ootroooooligt mycket för mig. Hon får mig på gott humör utan att hon ens förstår det själv!♥

Sötnosen själv! Visst är hon fin? Kolla hennes ögon bara, jag smälter ju.. Naaaw!

Lidköping över midsommar.

Pappa tvingar iväg mig till Lidköping över midsommar, jag vill ju vara hemma? Inte för att jag vet vad jag ska göra hemma men jag vill allmänt bara inte dit! Kommer iaf hem på söndag, för på måndag blir det ju självklart Lotta på Liseberg, sen torsdag - Erik! Det kommer bli bäst med alla goá tjejer som ska med. Jag längtar sönder, och jag älskar Erik mest av allt, jag vet att ni kanske redan vet det men jag ville bara påminna er. Jag hatar att ingen förstår hur mycket han betyder för mig. Pappa fattar ingenting. ERIK ÄR MITT LIV! Pappa jag hoppas fan att du läser det här, förstå. Jag mår inte bra 1 sekund utan honom. Han är den som får mig lycklig. Du vet att jag mår skit, du vet hur jävla mycket jag har fått gått igenom men Erik får mig att vilja kämpa, fattar du det?! Nej, för du fattar ingenting. JAG ÄLSKAR ERIK! JAG ÄLSKAR HONOM MEST AV ALLT.

Ser jag inte lycklig ut?!

Skulle bara påpeka en liten sak...

...jag tycker så synd om min lilla älskade pingla Pumbaa/Erica. Stackarn var tvungen o ta ut sin navelpiercing, o nu kan hon inte ta en ny på kanske 1 år eller nått? STACKARS MIN LILLA HUNNYYBBAAAABE!!!:(:(:(
R.I.P hennes fina navelpiercing!


Random-bild på mig + DAGEN


Hejsan svejsan! Kom precis hem, eller ja. Har väl vart hemma en stund nu men iaf. Hade det faktist riktigt skoj idag! Jag fick med Filip i Balder, Kanonen, Höjdskräcken och alla dom! Haha är jag bäst eller vad?! ;) Sen åkte ju farmor o Catrin (faster) Balder också. Jag åkte med Catrin, asså HA-HA-HA, jag sitter o flabbar ihjäl mig bara jag tänker på det nu. Hon var LIVRÄDD! Hon satt o skrek hela åkturen o typ blunda o hah, ja gud. Jag satt bara där hela tiden o garva ihjäl mig bara för att hon såg så rolig ut. Hon skrek ungefär som jag, Alina och alla skriker när vi träffar Erik, HAHA! ;) Men det var skoj. Anna gav sin napp till lisebergskaninerna där också, så nu har hon legat här o gråtit ett bra tag asså. Jobbigt! Men hon är ju så söt, det var faktist JAG som övertalade henne att ge dom. Hoppas det går bra nu då så inte hon behöver dom något mer, jag menar hon är ju ändå snart 5 år?!
Jag tror jag måste åka med dom till Lidköping imorgon, asså jag vill inte! Vill ju vara hemma. Vill träffa Erica innan hon åker till Stockholm! :( Dumma, dumma pappa. Ja,ja får se hur det blir med det. Jag skriver imorgon när jag vaknar iaf! Sov gott mina små pinglor. *SMACK!*

Bilder från Lotta på Liseberg!








Mysiga bilder va?! Ursäkta att jag ser lite halvdan ut men ni får överleva. Jag orkar faktist inte skriva någon lång bok här nu om vad som hände o så, som jag kanske brukar göra om vissa saker (haha) men det är lugnt va? För jag måste nog faktist sätta igång o fixa iordning mig nu för snart ska vi väl till Liseberg antar jag. Det var iaf sjukt kul! Japp, jag kom med i tv! Coolt hahah!;) Lotta är UNDERBAR, jag älskar hon så daaaamn mycket. Helt jäkla seriöst? Hon är bäst! Nästan iaf;)
Vi hörs ikväll när jag kommer hem, kanske. Eller kanske inte. Vi får se. Pusshej!

;)

Haha jag är trött så bilderna kommer imorgon ist.. Sorry. God natt!

Fullt hus!

Nu har precis Erica åkt hem. Fast det är fortfarande fullt hus här, massa släkt på både pappa o mammas sida. Anna, den sötaste kusinen ever! Filip, farmor och Catrin ska sova här, imorgon ska vi ju på Liseberg och sen åker dom hem på torsdag så det ska bli kul att "ha dom här!"
Jag ska alldeles strax berätta för er om igår, och så ska jag väl visa lite bilder också som lovat! Bra va? Missa inte det!;)

Är med Huunnyyybbaaabe






Lite bilder från idag. Inte fixade, sminkade eller någonting + helt jäkla oseriösa = inte jätte vackert precis...;)
Förlåt för dålig uppdatering idag men Pumbaa(Erica) kom hit imorse så orkade inte sitta här då. Ikväll kommer några släktingar hit, bl.a Anna älsklingen! Ska bli jätte mysigt. Imorgon ska vi gå på Liseberg! Jag får berätta om igår (Lotta på Liseberg) lite senare eller imorgon eller något ist. Håll ut! Massa bilder ska ni få också. Men om ni känner er desperata, kolla facebook, där finns dom redan.;)
P.s. Nu fick du (minns inte vad du heter) en bild på mig helt osminkad/ofixad, inte redigerad eller någonting. Haha, enjoy!;)

Berättar mer imorgon + massa bilder!

Kom precis hem från Liseberg. Lotta på lisebeeeeerg, haha bäst var det! Lotta Engberg I LOVE YOOOU säger jag bara!;)HAHA! Det var grymt kul idag. Men det är rätt sent och jag håller ju på o försöker vända tillbaks dygnet igen så jag inte behöver sova bort hela dagarna (inte lätt!) så jag skriver mer imorgon. Lovar er en massvis med bilder också! YES, det vill ni inte missa..;) Sov sött!

Hörs senare!

Nu går jag o Klara till bussen, möter Nadja och Erica där sen bär det av mot Lisebeeeerg. Ses där eller i tv-rutan?! HAHA. Don't forget it. Tv4 klockan 20.00!;)


En liten sneak peek...




..på bilderna från när jag, Alina och Lisa var o såg världens underbaraste Erik i Alingsås i torsdags. Resten kommer upp så fort jag har tid!

Missa inte!



Idag blir det som sagt Lotta på Liseberg med goingarna Erica och Klara! Ska bli riktigt skoj, haha.
Om ni inte är där, checka tv4 klockan 20.00 så kanske ni får syn på mig/oss?! Coolt värre.;)

Jag smälter..

~ Brad, Chad, Channing, Robert, Leonardo ~


=(♥


Aw.. Saknar dig något fruktansvärt Mike! R.I.P:(
This is it på tv3 nu, det gör ont i en att se..

2 Twilight-inlägg i rad..

Haha, rubriken.;) Men jag skulle bara säga att jag fick låna Bree tanners anda liv av Amanda, gulligt av dig gumman! Så jag ska väl sätta igång o läsa den snarast, ska bli jätte spännande.. Det är ju inte så många som har läst den än? Den är säkert skit bra! Det verkar så iaf!

Har någon av er läst den eller har ni tänkt o göra det?

 


Svar på tal!

Haha, en liten kul grej. Fick en fråga av en läsare igår eller när det va..
"Hur långt har du kommit i Twilight nu då? Första boken som du köpte alltså :)"
Tyckte det var gulligt av dig att fråga hah! Jag har faktist redan läst ut den. Jag känner mig ganska stolt!;) Ni vet kanske redan att jag har ju läst Twilight-böckerna hela 6 gånger. Jag vet, lite desperatvarning nästan.. Men dom ÄR ju så damn braaa! Men jag har faktist aldrig läst ut någon av böckerna så fort som knappt 2 dagar! Jag minns inte riktigt nu när jag köpte den (det är alltså första boken, om jag kunde drömma, som jag snackar om nu så ni hänger med) men det var ju iaf någon gång förra veckan. Anyway,så dagen efter hade jag läst ut den. Bra va?! Nu ska jag köpa 2an också. 3an köpte jag frästen (har inte berättat det här tidigare, why?!) när jag var i Lidköping, på netto för endast 19 enkronor. Kändes underbart! Vilket kap asså! Snacka om tur att hitta den där. Så nu är det bara 2an och den sista som fattas. Tycker fortfarande det är lite "konstigt" att jag bestämmer mig för att köpa dom nu, när jag redan har läst dom 6 gånger. Haha! Men jag är ju inte som alla andra så, ja. Det förklarar väl saken!;)
Nu blev det här lite väl onödigt långt men du fick iaf svar. Tack för din fråga!


En rubrik.

Hej sötisar! Jag kom hem från Hanna för en stund sen, tack för igår/inatt/idag Hanna och Amanda. Brudseeee'n haha!;) Riktigt kul hade vi, ohja. Jag känner att jag håller på att vända på dygnet nu (vadå sommarlov?) och det är inte bra. Vem orkar sova bort hela dagarna?! Igår var vi väl uppe till 5,6 och idag sov vi förjävligt länge asså,heh. Så nej, idag ska jag allt försöka lägga mig i tid. Men jag känner mig på lite blogg-humör också för jag är lite på efterhalken här. Det är ett x antal saker jag sitter med i huvudet nu som jag känner att jag vill/behöver skriva om! Typ såna saker som "DAMN! DET MÅSTE JAG BLOGGA OM!!!" Och sen har jag massa bilder också. Helt enkelt massa saker jag bara måste blogga om. Men jag orkar inte ta det idag, kanske kommer upp något av det. Får se.
Imorgon ska jag gå på Lotta på liseberg, vi kanske ses i Tv-rutan?! Jag har massa planer typ för att stå längst fram, sjunga med till alla dåliga allsång låtar o allmänt skrika häcken av mig o skämma ut mig själv,underbart!;) Sen ska jag självklart se till o leta upp Lotta o fråga om en autograf o sånt. Ska fråga om vi kan ta kort tillsammans o allt, FYFAN vilket jävla kul liv jag har. HAHA YEAH..!;)

Random-bild på mig...

Snabbt inlägg..

Tja! Filmen var grym, men jag berättar mer imorgon för ska skynda mig nu för pappa ska köra mig till Amanda, och sen drar vi till Hanna o slaggar där. Mysigt! Hörs imorgon okeeeej?;) Puss!

Mer bilder från igår.. =)



Sex and the city 2


Ska på bio idag o se Sex and the city 2 med Amanda och Hanna. Hoppas på att det får mig på lite andra tankar!
- Som om det vore möjligt egentligen? Men aja, det ska bli kul iaf! Har längtat så efter att se denna, har riktigt höga förväntningar faktist, haha!;)

I miss you


Vill inte gråta, vill vara glad o tänka på det som har hänt o inte att det känns som att det är en evighet kvar tills jag får uppleva samma lycka igen..

Jag vet, vi ÄR söta

Mysig kväll med Therese! Orkar inte berätta men här har ni några bilder och mer bilder kommer säkert någon gång.
Älskar dig storasyster!

"Idol-Erik mötte storpublik.."


Läs hela artikeln HÄR!

Gårdagen..♥

Hejhopp, det är en LYCKLIG Hanna som skriver nu. Jag orkar inte förklara gårdagen "speciellt" för er, så blir som förra gången att jag ni får läsa det jag skrev till Erik, om ni orkar läsa allt få ni en puss haha!;)
Erik. Nu ska jag försöka förklara så utförligt som möjligt vad som hände igår i Alingsås. Ska försöka förklara mina känslor för.. Ja, igår och för dig! Haha jag lovar, tårarna kommer forsa ut innan jag har hunnit skriva klart det här. Anyway. Vart ska jag börja? Jag kan börja med att Alina, hennes mamma, Regina och Lisa kom och hämta mig. Vi satt i bilen och var verkligen jätte taggade! Jag hade aldrig träffat Lisa innan, bara snackat med henne på msn o sånt så det var riktigt kul att få träffa henne! Hon var helt underbar, o vi klickade verkligen direkt, haha! Det var samma sak som med Alina, det känndes som att vi hade kännt varandra hur länge som helst! :)
När vi äntlligen kom fram så fick vi som tur var platser längst fram, kanske inte de BÄSTA platserna, men vi stod iaf längst fram och det är huvudsaken. Väntan på att du skulle komma var underbar, haha. Men att få veta att snart, snart så ska vi få se den personen som får oss att må bra och ger oss ett leénde på läpparna så fort vi hör hans namn. Sen kom du tillslut! OH MY GOD! Vad ska jag säga? Det var o-t-r-o-l-i-g-t. Du var lika bra och galen som alltid fast ÄNNU bättre och ÄNNU galnare! Hahah, Erik, jag ÄLSKAR dig på scen. Du är GRYM! Den energin du utstrålar är helt otrolig, du är så jäkla braaa! Jag finner inga ord för det här, eller egentligen så gör jag väl tydligen det för jag sitter här o skriver. Men det är svårt, det är svårt att beskriva något sånt här. Det här är verkligen glädje o lycka till 110 %!
När du hoppade ner från scenen o "sprang runt" där (haha) så tog du min hand.. OMG du tog min hand och du pussade den! OH MY GOD! Jag hade lovat mig själv att försöka hålla tillbaks tårarna för jag hade ju smink och allt, ville ju inte se helt förstörd ut. Och jag är faktist inte en sån som gråtar till "sånt här". Jag är mer den som skriker häcken av mig lixom, hahah och kommer i något sorts chocktillstånd så det knappt går att få någon kontakt med mig! Men då gick det inte, eller nästan, för jag grät inte så mycket men några tårar som bara inte gick att hålla tillbaks kom iaf.. Och sen lite senare, jag tror det var när du sjöng Stay (Har svårt för att minnas något när man blir så överväldigad, så lycklig o allt!) så tittade du mig rakt i ögonen. Och sträckte fram handen! Asså jag dog lite innom mig, haha. Gud, det var, asså det går inte att beskriva.. Underbart! Otroligt! Då började jag också gråta, lite.
Jag minns också när du typ kollade på mig, Alina och Lisa. Sen kollade du på våra skyltar och lixom blinkade till oss! Omg, vi fick flipp. Skrek ÄNNU mer och Alina, herregud hon kan seriöst inte ha EN ENDA tår kvar i kroppen så hon grät! Men jag förstår henne, och det är ju absolut glädjetårar. Erik, du får oss att GRÅTA AV LYCKA, förstår du det? Förstår du hur mycket du betyder för oss? Nej, knappast - för det går inte att förstå! Det är inte.. mänskligt att förstå, det går bara inte!
Sen när spelningen var klar, så var vi (jag, Alina, Lisa) ganska säkra på att du skulle ha någon signering. För vi hade något minne av att du hade skrivit någonstans att du skulle ha signering på varje ställe du(ni) spelade på. Men alla sprang ju till husvagnen o trängdes, o vi hängde på typ haha. Så var det ju några längst fram där som du signera på armarna o sånt. Och då började vi fundera på om det där VAR signeringen lixom, men det verkade ju lite konstigt eftersom allt var bara helt huller om buller,haha. Så vi hoppades innerligt på att det skulle va någon "riktig" signering. Men sen gick dom flesta lixom för du gick. Så då gick vi fram och pratade med vakten såhär typ..
Jag; Ska Erik inte ha någon signering?!
Vakten; Han hade ju precis det?
Jag; Men asså du fattar inte, jag menar ju riktigt signering.
Vakten; Det här var en riktig signering. *Kollar på några tjejer som stod bredvid* Ni har väl fått autografer av Erik va?
Dom; Jaaaa!!! *Jätte glada*
Vakten; Titta, jag säger ju det. Det här var signeringen. Det är slut nu!
Jag; Men åååh, jag menar ju riktigt signering med KÖÖÖ o allt sånt?!
Vakten; Men fattar du inte? Det är slut. Han är borta. Det är ÖVER!
Sen kom det typ en mamma med sitt barn som kanske var 6,7 år och såg jätte ledsen ut.
Mamman; Så det är ingen idé att vi står här längre då eller? Han kommer inte?
Vakten; NEJ DET ÄR ÖVER!
Omg, och då blev vi jätte ledsna verkligen. Jag grät verkligen, asså jag var helt förkrossad. Kände bara mig helt tom, kände att jag bara ville lägga mig ner o dö. Det känndes verkligen så, jag lovar! Vi stod där alla tre och bara grät, alla kollade på oss men vi brydde oss inte för vi var helt förstörda verkligen. Vi hade med oss massa presenter till dig som vi ville ge dig, fast det värsta va ju tanken på att vi inte skulle få träffa dig lixom! Krama om dig o höra din underbara röst.. Så vi stod där o bara grät men vi ville inte ge upp så vi gick runt scenen och då kom vi fram till där dom sålde tröjor o sånt och då stod det bara några i kö inte alls många. Du var  inte där så då börja vi gråta ännu mera så Alinas mamma fick trösta oss. Vi stod där och grät ett tag, men sen så kom en kille och ropade något typ "NU KOMMER ERIK GRÖNWALL!" eller något sånt, jag/ vi hörde inte riktigt men vi fattade ju ändå att du skulle komma! Så vi blev helt OH MY GOD, skrek och grät av lycka! Vilken lättnad. Asså känslan av att vi inte skulle få träffa dig var.. jag finner inga rätta ord, men.. HEMSK! Och så fick vi bekräftelsen att du SKULLE komma, den glädjen var underbar!
Vi stod typ sist i kön, men det var ändå inte så långt för dom flesta hade säkert åkt hem eftersom den jävla vakten sa att du hade åkt, USCH! Känner så himla starkt hat mot honom. Ja,ja skit i honom nu :) Vi blev bara gladare o gladare ju längre fram vi kom. Och sen kom vi fram, asså gud va underbar känsla! Känslorna man får när man får träffa dig o prata med dig o så är helt obeskrivlig Erik! Det är det BÄSTA som finns! Förlåt att jag grät så mycket, men jag var så glad att du kom ändå. Jag var så jävla glad att få träffa dig! Jag minns inte så mycket, eller jag minns egentligen.. Det sitter lixom innom mig allt det här men det är jätte svårt att förklara o beskriva!
Men jag tror att först så gav jag dig en kanelbulle från oss, med rosor i haha! Och du blev glad tror jag, du kramade oss iaf. Sen så gav vi dig skyltarna om jag minns rätt, och du ba "Ska jag signera dom här eller?" Vi ba "Nej du får dom!:)" Du ba "Va, neeej va gulliga ni är?! KOM HÄR" Och så krama du oss igen, och du pussa mig på kinden typ 10 ggr, haha sötnos. Sen fick du ett litet brev av mig, och ett hjärta typ där det stod I love you på. Och du kramade mig igen omg!! Just det, jag vet inte när du sa det men du frågade oss varför vi grät och shit jag försökte förklara för dig att vi blev så ledsna för det vakten hade sagt till oss, men sen blev vi så himla glada igen att du kom så vi grät av lycka ist! Men det gick inte, jag fick inte fram ett ord, jag bara grät! Och du ba "Har du ont i halsen?" eller nått, haha guuud! Och jag typ pekade på Alina o Lisa eller något, jag vet inte men jag försökte visa att dom skulle säga något, för jag kunde ju inte jag bara grät! Jag var så glad! Så jag vet inte, men det var väl typ Lisa som berättade varför vi grät så, eller jag vet inte haha jag minns inte omg! Men jag tror du förstod vart vi ville komma iaf. Sen så fick du 2 söta nallar av Lisa och Alina.. Och vi tog kort, och du signerade min keps hahah :) Och ett papper.. Japp, och så signera du lite saker åt dom också. Och du tog kort med dom och ja, massa hände. Vi stod faktist där o prata med dig ganska länge! Och du skrattade i stort sätt hela tiden, asså jag trodde jag skulle dö jag var så lycklig! Jag bara grät o grät, o försökte sluta gråta så jag kunde prata med dig men det gick ju inte, och det blev ju inte precis lättare av att du kramade mig, pussade mig o lixom stod där o bara såg allmänt lycklig o glad ut! Jag blev varm i hela kroppen även fast jag egentligen frös jätte mycket! Vad ska jag skriva mer? Vi fick väl typ varsin hejdå kram, och du pussade mig igen på kinden!
Haha och sen gick vi därifrån till Alinas mamma och grät ännu mer, och bara sprang fram o kramade henne vi var så glada att hon hade ställt upp på att köra oss o sånt! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne för det här, eftersom det inte var någon annan som kunde köra så om det inte vore för henne skulle vi inte fått träffa dig omg!!! När vi gick tillbaks till bilen så gick vi o grät av lycka, och under hemresan satt vi där o grät, o försökte prata med varandra om vad som hade hänt men det gick typ inte för vi var så glada att vi kunde knappt prata!
Erik, jag vet inte om du har läst det här. Jag vet inte hur mycket du läser av våra kommentarer, och jag vet inte om du ens ORKAT läsa allt det här jag har skrivit nu. Men jag kände ändå att jag ville försöka förklara det här och sen vore det väl helt underbart om du nu har läst du här, för då kanske du förstår hur lycklig jag är nu tack vare dig! Hur lycklig och glad du gör mig genom att bara finnas. Jag älskar dig så otroligt mycket, det finns inga ord. Jag förstår att dom flesta kanske tycker jag är jätte konstig som älskar dig så mycket eftersom jag känner ju dig inte, fast ändå känns det som att jag gör det. Men det spelar ingen roll, jag älskar dig ändå. Jag gör allt för dig Erik, du är det bästa i mitt liv! Du är den enda som alltid, alltid, alltid kan få mig på bra humör hur sämst jag än mår! Du är verkligen B Ä S T Erik. Tack som FAN för att du finns. Tack, tack, tack. Jag älskar dig.

Hemma.

Kom precis hem. Jag finner inga ord, det är tomt. Men jag är lycklig, jag är lycklaste människan i världen nu, tack vare dig Erik Grönwall. Jag vet inte vad jag ska säga? Asså den här dagen/kvällen/natten är de bästa i mitt liv. Du är det B-Ä-S-T-A i mitt liv. Jag skiter i vad ni säger, jag älskar erik som fan. Han får mig orka kämpa genom allt..♥
Åh, jag är så glad. Berättar mer imorgon (eller rättare sagt senare idag, haha ja klockan är över 1 för dom som är lite tröga i huvudet.) för nu är jag fortfarande i något sorts chocktillstånd.. Eller nåt, som sagt så finner jag iaf inga ord. Men jag ska försöka beskriva det här så utförligt som möjligt. Ha tålamod gott folk, tålamod!
Later..

Nu är det inte långt kvar..♥


Sötnos. I mina ögon är du så vacker.
Det finaste som finns.
Det finns ingen som är dig lik,
du är helt unik.
Det är du som får mig att le.
Det är du som får mig att känna lycka.
Du är den enda som har den kraften.
Kraften att kunna göra mig glad.
Ett enda litet leende och du får mig att må bra.

TRÄFFA BÄSTASTE ERIK IDAG!

God(förmiddag)morgon! Inte mitt fel att jag sov liiite för länge idag, det var ju ingen som väckte mig?! Vart finns morgonpigga när man som mest behöver dom som mest?;) Haha!
Ingen tid för att sitta här och mögla nu. Ska fixa iordning mig, för idag/ikväll bär det av till Alingsås med Alina och Lisa för att träffa världens underbaraste Erik! OMG, det kommer bli såååå bäst! Jag är överlycklig, verkligen. ♥
Jag får se om jag orkar bära med mig kameran eller inte, antaglligen inte. Eftersom när jag står där, och kollar på honom. Då kan jag inte tänka på något annat än honom, honom, honom. Så nej, det är inte lätt att ta massa kort då och det förstår ni kanske? Men som sagt, jag får se hur det blir med det. Kanske, kanske inte.
En sak är jag iaf bombsäker på, det här kommer bli en dag att minnas så länge jag lever, som alla andra dagar då jag får lyckan att vara i Erik's närhet!♥
Skriver förhoppningsvis när jag kommer hem, om jag inte är i FÖR mycket chocktillstånd. Haha, ja. Ha en bra dag guys. LATERO!

Trött?


Ja, ni.. Det där avgör ju saken.
God natt! :D

~


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take the gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart, beating
You can see it through my chest
Said I’m terrified but I’m not leaving
I know that I must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer, to yourself
He says close your eyes,
Sometimes it helps
And then I get, a scary thought
That he’s here, means he’s never lost

And you can see my heart, beating
Oh you can see it through my chest
And I’m terrified, but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I, ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late to pick up the value of my life

And you can see my heart, beating
Oh oh you can see it through my chest
Said I’m terrified, but I’m not leaving
Know that I must pass this test
And you can see my heart, beating
Oh you can see it through my chest
I I I’m terrified but I’m not leaving (no, no)
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

Kvällen med Therese!

Hej igen! Det blev en jätte mysig och lite galen (haha) kväll tillsammans med underbara Therese! Först gick jag o mötte henne, så hade hon med sig cykeln så vi cykla runt lite. Sedan cyklade vi till Sockertoppen o köpte varsin glass, hehe + att hon som jobbade där ba "Vill ni ha bullar?! Annars slänger jag dom" Vi ba haha okej. Why not lixom.;) Så fick vi typ 20 bullar seriöst HAHAHA! Dom va faktist ganska goda, men Therese ville inte ens smaka? =(
Efter det cykla vi till centrum o luffa runt lite där, o sen blere sjön. Jätte mysigt! Träffade på några killar också som nog inte vart helt nyktra, hah! Dom fick bullar av oss;)
Jaja. Jag förstår att ni finner detta oootroligt intressant! Japp,japp. Här får ni lite bilder på köpet också. Ja, jag vet att jag är snäll idag..;) Pusshej!
(Ni får stå ut med dåliga mobilbilder..)


Naaw, CUTE! ;) (Haha not)

Tessan;)


Bullarna vi fick, mums..;)



Vi! ♥

Back home

Hola chicas ý chicos! ALLT BRA?! Jag är hemma igen. Hade det jätte trevligt i Lkp, som vanligt. Roligt att träffa alla "släktingar" som jag inte hade träffat på ett bra tag nu faktist!;)
Jag ska ut och träffa Therese en stund, men jag ska orka (för eran skull) att skriva senare, har lite saker att skriva om/visa er.. Haha!
Kika in senare, o-k? Puss! ♥

Vi ses på onsdag ist ;)

Godmorgon! Sovit gott? Jag har inte alls någon tid för er nu, ska nämligen åka till Lidköping idag, kände att det var så himla längesen jag var där!! Saknar alla jätte mycket så ja, why not?! Åker med f-kortet så det är no big deal ju, ha-ha ;) Men jag kommer redan hem på onsdag igen, för på torsdag blir det ju Alingsås o träffa Erik. DET GÅR INTE ATT MISSA, OH MY GOOOOD!!!
Så jag tänkte bara säga detta. Ni får klara er utan mig tills på onsdag, så hörs vi då. Men ni överlever va? Kämpa! För min skull?;)
Love ya guys and you know it! Kisses!



ph1.me by mobilkamera/ph2.tufftuff tåg by google

Jag var tvungen..

You will never fall apart, you’re still in our hearts. Never let you fall apart. Together we’ll dance in the dark

God natt mina kära!

Nu ska jag lägga mig i min stora, mysiga säng. Läsa twilight och lyssna på världens bästa Erik Grönwall..
"Soooo Hanna style!!!"
HA-HA, puss! ;)


STILTIPS#2


- Randigt!


Stay..


Fighting with life
You battled like a true survivor
Somebody who has who earned the right
To not be easy
Someone else
Is only gonna weigh you down
But how can all that loneliness
Be all that easy
I am here and I'm safe
So maybe you don't have to fight today, yeah

Stay with me
You got nothing to lose but a little time
Outside of your own walls
So stay with me
I'll be the smile on the face
you will see in the morning
And that's all
It's your call but I want you to stay
You're not alone
You're not the only casualty
Love hasn't been that fair to me
But I am willing

To lay it out
Like I'm doing now with you
I know that you can shoot me down

But I am willing
You are here and you're safe
So maybe you can put the past away, yeah
Stay with me
You got nothing to lose but a little time
Outside of your own walls
So stay with me
I'll be the smile on the face
you will see in the morning
And that's all
It's your call but I want you to stay

I can't tell you
You will love me
But we'll stand a chance
If you...

Stay with me
You got nothing to lose but a little time
Outside of your own walls
Your own walls
So stay with me
I'll be the smile on the face
you will see in the morning
And that's all

Stay with me
You got nothing to lose but a little time
Outside of your own walls
So stay with me
I'll be the smile on the face
you will see in the morning
And that's all
It's your call but I want you to stay

Om jag kunde drömma




Ha! Nu har jag äntlligen fått något gjort. Typ så känns det nu. Lite stolt t.o.m, faktist. Jag har FINALY bestämmt mig för att köpa twilight-böckerna ändå. Det känns lixom INTE okej att inte ha dom.. I don't know why;) Jag har lånat från bibban innan, har ju läst allesammans 6 gånger vardera + 2 gånger vardera på engelska. Not bad, huh?!;) Hahah! Och nu tänker ni "Varför i h*lvete ska hon köpa böckerna när hon redan har läst dom x4256246?!" - Jo, det är såhär att jag vet inte själv. Men det känns bara som att jag VILL känna lixom DAMN, NU HAR JAG DOM! HAHA DÄR FICK NI!
Eh, whateveeeeer. Kort sagt - Idag har jag köpt Om jag kunde drömma. Pocket, 79 enkronor.
?!

Watch out!!

OH.MY.GOD! Mer "smygtittar" på bilderna från helgen..!! Oouups, Vad är nu detta?!;)






Erik, Erik, Erik...

OMG OMG OMG fick precis reda på att Alina's mamma kan köra oss på torsdag så nu får jag träffa Erik snart igen! OMG HELT UNDERBART! JAG ÄLSKAR DIG MIN ERIK!
Underbara datum att se tillbaks på!
? - Nordstan, Göteborg
19 december - MediaMarkt, Göteborg
16 maj - Liseberg, Göteborg
10 juni - Kungsbacka Torg, Kungsbacka
Kommande datum att verkligen, verkligen se fram emot!
17 juni - Potatisfestivalen, Alingsås
1 juli - Stora Torget, Borås
15 augusti - Rix Fm Festival, Göteborg

ph: me

Tack för denna helgen!

Tjeeeena, nu är jag hemma efter en UNDERBAR helg med min bäste vän Erica! Orkar inte ta upp vad vi gjorde, men allt och inget. Sjukt kul hade vi iaf, det är en sak som är säker! :D Jag BOR ju nästan där nu, har egen tandborste och egen "mugg" HAHAHA! Naaaw.. Är så glad att jag har dig, du är otrolig. Du är som en syster för mig gumman! (Haha, det är t.o.m någon i skolan som trodde vi var syskon?!) Jag älskar dig och din familj tycker jag om jätte mycket, dom är så snälla o omtänksamma!;)
Och ja, som sagt och som lovat kommer det väl lite bilder från helgen någon gång när jag orkar. Ska spara ner dom från facebook först,haha! Men om ni känner något sorts desperat behov av att se dom typ, nu? Ja, då får ni höra av er så kan ni ju kolla på facebook dårå. För jag vet inte när dom kommer upp här, ska ju till Lidköping i veckan antar jag så ja.. Det vet man aldrig.;)
Men, men.. Här får ni iaf ett litet smakprov, CIAO!

Snabbt inlägg..

Hejsan! Sitter hemma hos Erica nu. Jag sover här idag igen så tänkte bara berätta det, blir alltså inte någon bra uppdatering. Men vi har tagit massa bilder och kanske tar ännu mer så dom kommer ni få se när jag kommer hem igen.
Hare bra sålänge. PUSS! ♥

Nya underbara vänner, thanks a lot

Alina, Anna, Lisa, Tina, Elisabeth och Samantha, måste bara säga det - Jag är jätte glad att jag har lärt känna er!
Alina, Lisa och Anna som jag har kommit närmast och pratat mest med. Det känns som att jag har kännt er hur länge som helst, det är sjukt! Ni är underbara!
Tack. Och speciellt tack till Erik, utan dig hade vi nog aldrig "träffats"!


Många tycker att vi är lika, är vi det..?


Jag saknar dig sjukt mycket! Du är verkligen underbar. Du finns alltid där för en och jag kan prata med dig om vad som helst. Är verkligen glad att jag har dig Josefin, du är som en syster för mig även fast vi bara är kusiner! Jag älskar dig, kom hem snart! :)♥

Ska snart träffa min hunnybabe!


Riktigt gammal bild på oss, haha minnen!
Det blir att sova med Erica idag i hennes friggebo. Ska bli jätte mysigt! Jag älskar dig gummsan! ♥

Bilder från igår..



OMG OMG JAG OCH ALINA KOM MED PÅ BILD, OMG!!!!!:D:D






FOTO: NORRA HALLAND /JOSEFINE JULÉN

OMG OMG OMG!


ERIK♥


Sötnos. I mina ögon är du så vacker.
Det finaste som finns.
Det finns ingen som är dig lik,
du är helt unik.
Det är du som får mig att le.
Det är du som får mig att känna lycka.
Du är den enda som har den kraften.
Kraften att kunna göra mig glad.
Ett enda litet leende och du får mig att må bra.

Jag älskar dig!


Hej där! Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering, men som sagt - det är sommar, jag tänker inte lägga min tid på att sitta vid datorn o mögla för mycket. Så ni får tycka vad ni vill om det, if you don't like it. Gör inte det då;)
Jag fick uppleva den bästa dagen i mitt liv igår, tack vare Erik Grönwall. Jag älskar honom, så sjukt mycket. Jag orkar inte förklara, för det går knappt. Men jag försökte förklara för honom i ett inlägg i hans blogg, så nu har jag kopierat det och visar det för er här. Det får duga. OK?!
Ursäkta stavfel, inga stora bokstäver. Inga punkter o massa sånt shit. Men jag skriver inte speciellt korrekt när jag skriver så här. Det går förhoppnigsvis iaf att läsa, enjoy!
GODMORGON ERIK!♥
OKEJ VET DU VAD JAG SKA GÖRA NU? NU SKA JAG FÖRSÖKA FÖRKLARA MINA KÄNSLOR FÖR IGÅR, DET KOMMER INTE VARA LÄTT MEN JAG SKA FÖRSÖKA FÖR JAG VILL ATT DU SKA VETA HUR LYCKLIG JAG ÄR TACK VARE DIG, HUR JÄVLA UNDERBAR DU ÄR!♥
okej, vart ska jag börja?! jag kan börja med att jag och min pappa åkte hem till alina för att hämta upp henne, det var jätte kul att få träffa henne på riktigt för första gången när vi bara har pratat på msn/din blogg och sånt innan. tack vare DIG you know. så ja, det var roligt! hon var helt underbar! precis som jag trodde (fast ännu galnare!!) hennes föräldrar o min pappa kändes som att dom tyckte om varandra, typ att dom klicka lite faktist! båda va såhär lite aa, haha går inte att förklara men jaja det var bra iaf! :D så när vi hade hämtat henne bar det av mot kungsbacka! och väntan i bilen var lixom OH MY GOOOOOOD! VI KOMMER HA DET BÄÄÄÄÄÄÄST! VI LÄNGTAR! VI ÄLSKAR ERIK GRÖNWALL MEST I HELA DENNA VÄRLDEN! ♥ haha, ja . typ så :D pappa tyckte säkert vi var galna som nästan satt o skrek o grät i bilen xD♥ men VEM BRYR SIG? haha inte vi iaf!
när vi kom fram så var det först några som dansade o sånt, sen spelade något band och vi kom längst fram o sheeeeeeeet va glada vi blev eftersom du skulle komma om cirka 2 timmar! så vi stod där i ösregnet o bara väntade på att få se dig erik!♥ det var det SÅ värt, även fast vi blev helt dyblöta!!! haha det var något annat band där också sen och sen några som rappa typ. dom var väl duktiga men det var något med doms musik,den typ vibraera in i öronen,det var hemskt! :O fick så jäkla ONT verkligen! ♥ alina med, så det var inte bara jag! aja, men det var det ju självklart också värt eftersom du snart skulle komma!♥
sen när dom var klara o du skulle komma, så såg jag dig där bakom scenen o typ stod o tog kort, och jag skrek som fan o alina skrek som fan hon såg dig inte men hon skrek o alla andra började också skrika men vi skrek nog ändå mest haha!♥ asså jag såg dig stå där, jag blev varm i hela kroppen även så frös jag häcken av mig för att det var så fruktansvärt dåligt väder men jag blev varm o glad av att se dig!♥ sen kom du upp, o asså det var det bästa ögonblicket i hela mitt liv♥ alla ögonblick med dig är ju bäst!♥ så du sjöng, du sjöng för mig, jag tror jag såg det det såg fan ut som det! jag och alina hade våran skylt också hih! juste det var en tjej från någon tidning tror jag som typ fråga oss vad vi hette o fråga lite sånt o typ aa ska ni ge eran skylt till erik eller? o blablabla vi ba aa :D så tog hon verkligen MASSA kort på oss! :O♥ och det var en till kille med kamera som också tog massa kort på oss verkligen, men det var nog för att vi skrek så jävla mycke, o jag grät nästan men försöka faktist hålla tbx det för jag hade ju smink o allt men alina bara grät o grät fatta va mycket hon älskar dig! vi skrek som fan asså, vi var fan galnast där :D:D♥♥♥
när du sjöng stay då gick det fan inte å hålla tbx tårarna! :O♥♥♥ så himla underbart!!!!♥
och det var ju några galna killar bakom oss som hållde på typ skrek Daaaarin o sånt jag ville fan vända mig om o ba HÅLL KÄFTEN! o smälla till dom eller något. dom försökte ta våran skylt också fan va störda dom va! :O♥
aja, det var underbart som sagt!♥ när du sjungde higher seriöst.. OH MY GOOOOOOOOOOD!♥
sen när det va slut visste vi att du skulle ha signering så vi sprang o försökte hitta vart det var sen såg vi o då så var det ju i det där tältet, så ställde vi oss där. o typ grät haha! o skrek! vi var så glada♥
sen kom det en bil o jag trodde du satt där så jag skrek o alla andra skrek, men sen var det inte du men så kom du där o shiiiiiiiiit jag ville bara springa fram o krama om dig men jag ville ju ha kvar min plats i kön så det gick inte! :(♥
vi kom bara närmare o närmare o vi blev bara lyckligare o lyckligare!♥
sen när vi kom fram asså det var den absolut perfekta stunden! den bästa stunden i mitt liv verkligen! asså jag minns inte så mycket för jag fick värsta black out'n blev i värsta chocktillståndet! ♥ men jag minns att du sa att du kom ihåg oss från liseberg, fatta va glada vi blev! ♥ du kommenterade min tröja igen duvet den du signera ungefär kl 8 på morgonen 16 maj, innan liseberg. jag blev lika glad då som nu när du aa typ kommentera den♥ sen fick du prata med anna o samantha gud va glada dom blev som fick prata med dig! när du skulle säga hej då till samantha pussade du på min mobil jag ba sheeeet skrek typ hahaha♥ jag dog nästan hihi :)♥ sen fick du våra brev, hoppas du har eller kommer läsa dom skulle betyda så sjuukt mycket verkligen!!!! ♥ o så fick vi signeringar, du signera våra papper, alinas tröja o min plånbok! ♥ den bästa plånboken i världen har jag nu!!! :D åååh asså jag vet inte vad jag ska säga. du fick våran skylt sen också! och du asså AAAAAH OH MY GOOOOOD!♥♥♥ jag försökte förklara för dig va glada vi blev när du skrev till oss i ditt inlägg att det var roligt att vi lärde känna varandra men det gick inte så bra, jag kunde typ inte prata. men alina räddade mig o jag tror du fatta va vi mena iaf för du sa att du alltid blir så glad av våra kommentarer när du läser dom! :')♥ erik, vi fick typ 6 eller 7 kramar?! HELT SJUUUUKT! haha min bild med dig, som alina, tog jag blev skiiiiiiiiiiiit ful verkligen men aja xD♥ du blev iaf lika söt som alltid! sötnos!
ah gud, jag vet som sagt inte VAD JAG SKA SÄGA?! jag är så jävla glad verkligen♥
vi tänkte stanna kvar tills alla hade fått signeringar o krama dig igen o säga hej då, men vi var tvunga att gå för min pappa hade suttit i bilen o väntat typ 4 timmar på oss när vi var där i ösregnet så han var ganska sur, men jag tror ändå att han var glad för min/våran skull!♥
så vi skrek "HEJ DÅ ERIK VI ÄLSKAR DIG" hehe hoppas du hörde det, alla andra kollade iaf på oss! ♥
när vi satt i bilen hem kände jag hur tårarna kom o jag kunde verkligen inte hålla tbx dom! så jag satt där o grät fast mest för mig själv men ändå ;)♥ vi var o lämna av alina sen åkte vi hem. och precis när jag kom innanför dörren så kände jag verkligen SHIIIIT jag älskar min pappa tänk att han körde oss dit o satt o vänta på oss i flera timmar i bilen o det betydde så mycket för mig, jag var så glad för det o jag var gladast att jag hade träffat dig så jag bara sprang fram till pappa o stog o krama om honom i flera minuter. jag stod där o grät o kramade honom, jag var så glad för att han hade ställt upp på detta o jag var så glad för att du finns för att du gör mig till lyckligaste personen i världen! ♥
erik jag sitter här o gråter nu, fan va jag gråter hela tiden. förlåt haha! men jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaad! JAG ÄR SÅ JÄVLA SJUKT F*CKING GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! LYCKLIG!♥
tack erik, tack för att du finns. tack som fan för igår. tack för allt. tack för att du får mig att må bra! JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA, JAG SAKNAR DIG REDAN! JAG TÄNKER PÅ DIG VARJE SEKUND, VARJE MINUT, VARJE TIMME, VARJE DAG, VARJE VECKA, VARJE MÅNAD HEEEEEEEEEELA TIDEN!♥
I love you 2 day
I love you 2 morrow
put that together and I love you forever!
ÄLSKA DIG SÅ MYCKET ERIK, DET GÅR INTE ATT BESKRIVA! MEN HOPPAS DU FATTAR LITE NU, ÄVEN OM DU ALDRIG KOMMER FATTA HUR SJUKT MYCKET JAG ÄLSKAR DIG!♥
alina, anna, lisa, tina, samantha och elisabeth hälsar. dom älskar dig också!
I♥U ERIK GRÖNWALL // HANNA ♥

GLAD, GLAD, GLAD

OH.MY.GOD
Jag är ÖVERLYCKLIG!
Jag har massa att berätta, men det ska jag göra när jag har tid. För nu har jag verkligen inte det!!
Don't miss it! ;)
Ciao!

Jag är trött..

..så, god natt mina kära! Sov gott och dröm söta drömmar.
~ Imorgon ska jag antaglligen åka och shoppa lite smått med Amanda, så tyvärr, tyvärr blir det kanske inte så bra uppdatering imorgon heller. Men jag kanske skulle kunna slänga in någon mobilbloggning eller så i alla fall! Det blir väl bra?
Okej, då säger vi så, god natt som sagt

Haha, ja, någon helt random bild jag snabbt tog från google. Nej, fattar inte heller..

Till Erik!


Random & galen bild!


Jag känner verkligen vääärsta blogg-ruset nu. Eller vad man ska kalla det. För jag har sån DAMN snygg design, och vad är det då? - Jo då är det mycket roligare att blogga. YE! HIGH FIVE!:D
Tack igen Matilda. Fan va nöjd och glad jag är nu. Gud, så skönt.

Kolla min snygga design!!!

Gissa om jag är glad?! Matilda har fixat världens snyggaste design till mig! Asså ser ni, ELLER BLIR NI BLÄNDADE?;) Haha, ni MÅSTE hålla med om att den är helt awsome!
JAG ÄLSKAR DEN!
Tusen tack Matilda, vet inte hur jag ska kunna tacka dig för det här! Men tack som faaaaaaaaaaaaan!!!
(Klicka på bilden för att komma till hennes GRYMMA blogg!)



Jävla skit!!!

Yeeees, jag är verkligen så himla glad för att mitt hår blev ÄNNU FULARE efter frissan idag. Kan inte minnas en enda gång innan jag har vart såhär glad?! Fattar ni hur glad jag är.
- Eller inte, J A G  D Ö R !!! :(



Ingen bra update

Hej sötisar! Nu har det vart lite kass uppdatering, förlåt för det. Men som jag har sagt innan, jag bytte blogg till den här bloggen för att jag inte ska behöva "bry mig så mycket". Visst, jag tycker det är jätte kul med läsare och så, men den är ändå mest riktad åt mig, för min skull lixom. That's the way it is, så lev med det!

Den här veckan...


Orkar inte blogga mer idag!

Jag orkar inte skriva något mer idag, ska väl snart lägga mig o kolla på någon film. + Äta melon! Fan va gott!
Vi hörs väl imorgon, älskar er. Och jag älskar Erik också, men det vet ni redan, hah! God natt;)

I'm NOTHING without you

He-he, vet ni en sak? Jag har gått o blivit knarkare.
Jag knarkar hostmedicin, alvedon, halstabletter och allt sånt för min förkylning som jag skrev om i inlägget nedan..
..Men, mest knarkar jag Erik Grönwall. Och det finner jag verkligen inte fel alls i!;)
"You are like a drug to me. Like my own personal brand of heroine."
Jag älskar dig Erik!


Helt meningslöst inlägg, LÄS ABSOLUT INTE!

Fan asså, damn! Va sjukt j*vla F*CKING AAAARG jag blir på att jag aldrig blir friiiiiisk!?!!
Okej, jag är inte precis sjuk kanske men jag är jätte förkyld. Och det går ju aldrig över. Har haft den här jäkla förkylningen i nästan 2 månader nu! Det är hosta, halsont, huvudvärk, snuva och allt sånt. Ibland känns det (typ vissa dagar..?) som att det håller på att lugna sig, men sen blir det bara ännu värre o hit o dit. UUUUSSSSCH!!!!
Jag är förjävligt trött också hela tiden. Som idag typ, jag orkar inte göra någonting. Har sovit i stort sätt hela dagen och nu ska jag väl bara sova ännu mer, eller jag ska iaf försöka pallra mig ut till balkongen men längre orkar jag knappast!
Känner mig som en soffpotatis. Nej, jag fattar inte heller det uttrycket men det passade bra..


Se Erik live i sommarkrysset, snaaaart..!!! =D


:D



DAGENS MUSIKTIPS#4










Ur idol 2009


Hahahah, jag var tvuuuungen!
Fan va sjuk
(-t bra) humor...;)

<3


Jag ÄLSKAR dig Erik sötast i världen Grönwall!



=(...


I wanted so badly, I wanted so badly to go!


Man kan ju undra..? ;)


Hmm.. Ja, vem tror ni ligger bakom den här idén (eller vad man ska kalla det) att "klistra fast fejjan på den här solarium-bilden"?
Ni kan ju få en liten ledtråd!;)
Isabelle - 2010-06-03 @ 17:39
Kissie - 2010-06-05 @ 15:37



Trött idag...


han.är.så.snygg
Hej på er alla i solskenet! (Förhoppningsvis.. här skiner iaf solen för fullt) Hur är det med er idag? Jag känner mig jävligt seg och bara allmänt trött, men det är väl kanske för att det blev ganska sent igår men dock väldigt tidig uppgång imorse, gick väl upp runt 8-tiden någon gång..? Men jag vaknade och kunde verkligen inte somna om så, ja då blev det så. Men hade det iaf jätte mysigt hos mina kära kusiner!:D
Låg ju och solade igår i stort sätt hela dagen, så har faktist fått liiiite färg. Wihoo! Det gillas skarpt! Men det ska bli mer, mycket mer. Hehe..;)
Idag blir det bara att vara hemma och slappa. Sola, ha-ha säkert spela lite poker med pappsen, läsa, osv osv...


Stek som f*n!



Sitter i skolan nu, har vart nere vid sjön med klassen. Spelat brännboll, solat och badat upp till midjan - nästan haha! Sen var vi o spela fotboll i/på buren. Stek som fan!
Det blir nog ingen mer update idag för jag ska hem till mina kusiner sen och slagga över där. Så det blir nice! Ska säkert ligga o steka hela dagen!;)
Vi hörs när vi hörs.

Nytt i garderoben! Del 1

Jag har ju inte kunnat ladda över några bilder från kameran på jätte länge, men nu när jag kan det så tänkte jag visa lite nytt jag har köpt under den här perioden då jag inte har kunnat visa något. Så allt är från lite olika tillfällen! Enjoy..;)

jeansshorts från gina tricot

tunika/linne från new yorker. ska eventuellt ha den här på skolavslutningen!

typ militärgrön tröja från new yorker också. ÄLSKAR axeldetaljerna!! =)

linne från monki. looooove it!

leopardmönstrade cykelbyxor från gina tricot

militärgrön tröja också från gina tricot 

haha typ "rock t-shirt". fick av Daphne, kanske inte riktigt min stil men, men why not?
~ Min dator dummar sig som fan nu, så allt går skit segt! Jag gör så att det här får vara "Nytt i garderoben! Del 1" så kommer Del 2 lite senare eller någon annan dag. Det är okej med er va?;)



Stanna hos mig

Stanna hos mig, du har inget att förlora förutom lite tid. Utanför dina egna väggar, dina egna väggar. Så stanna hos mig, jag ska vara det leende på ansiktet du ser på morgonen och det är allt. Det är ditt beslut men jag vill att du stannar. Jag kan inte säga "Du kommer att älska mig" Men vi ska ha en chans..

=)♥!

dagar kvar till jag får träffa Erik igen! ♥

Jag vill..

..pierca mig! Yes, you heard it! Jag har alltid velat göra det, eller kanske inte ALLTID - men väldigt länge. Jag tycker verkligen det är så himla snyggt! Men jag får typ inte pierca mig någonstans förutom i öronen för pappa, det suger verkligen. Han är så tråkig! Men jag kanske får när jag blir äldre, eller så får jag väl vänta tills jag blir myndig, då kan han ju inte säga något haha! (Och det är ju "bara" 4 år kvar...)
Har ni några piercingar? Vart isf? Om inte, skulle ni vilja ha?
Jag skulle vilja pierca mig på ganska många ställen faktist, men jag skulle nog inte gjort alla ställen. För det är inte fint om det blir för mycket. Men här är några "favorit-ställen"...


MEN om det blir för mycket, så blir det bara äckligt och fult. Riktigt vidrigt faktist! Kolla här tex. usch.




Kanske får man lite färg idag, kanske? =)

Idag tänkte jag bara ligga o steka hela dagen. Härligt. Skulle sitta fint o bli lite brun på köpet också, tack!


En bra nyhet!

Idag i skolan pratade Anna med mig om att det skulle komma någon ny Twilight-bok på något vänster. Och nu när jag kom hem så läste jag det här inlägget i någon blogg.
Och det gillas ju verkligen! Tummen upp!
(Jag äääälskar ju Twilight..)


Busigt...



STAY

Fighting with life

You battled like a true survivor

Somebody who has who earned the right

to not be easy

Someone else Is only gonna weigh you down

But how can all that loneliness

Be all that easy

I’m here and I am safe

So maybe you don’t have to fight today, yeah

Stay with me

You got nothing to lose but a little time

Outside of your own walls

So stay with me I’ll be the smile on the face you will see in the morning

And that’s all It’s your call but I want you to stay

You’re not alone

You’re not the only casualty

Love hasn’t been that fair to me

But I am willing

To lay it out

Like i am doing now with you

I know that you can shoot me down

But I am willing

You’re here and you are safe

So maybe you can put the past away, yeah

Stay with me

You got nothing to lose but a little time

Outside of your own walls

Your own walls

So stay with me

I’ll be the smile on the face you will see in the morning

And that’s all It’s your call but I want you to stay

I can’t tell you

You will love me

But we’ll stand a chance If you...

Stay with me

You got nothing to lose but a little time

Outside of your own walls

Your own walls

So stay with me

I’ll be the smile on the face you will see in the morning

And that’s all It’s your call but I want you to stay



En jätte bra dag.. =)

Hejsan. Idag blev det liseberg med Sid och Tengil (Amanda och Cathy) sjukt kul, verkligen! Tack som fan tjejer.:D
Jag visste inte om jag skulle få Erik's skiva idag för jag hade ju förbeställt den,så nu när jag kom hem sprang jag fram till bordet där posten låg och såg ett paket och jag ba yeees. Men sen såg jag att det var från Jessica och det var ju min kamerasladd då som jag har tjatat om 24/7 att jag vill ha, men jag blev skit besviken men sen så såg jag där under, så låg den. Och då blev jag glad. Riktigt jävla glad! :D:D
ERIK JAG ÄLSKAR DIIIIIIG! ♥ Take me on, stay, crash and burn, somewhere between a rock and a hard place.. JAG ÄLSKAR ALLA. Jag blev så sjukt lycklig när jag såg att jag hade fått skivan!!! Jag är verkligen glad. Nu ska jag droga sönder alla låtar så jag kan dom utantill till den 10 juni ;)

(Haha, förlåt tjejer! Men det är såhär det är, lev med det..;))

Idag var jag med mina baby's =)

Hola! Jag orkar inte skriva något speciellt nu för jag ska kolla på en ny film jag fick hem idag från tradera. Skolan var väl helt okej, långtråkig. Men ja, ganska okej. Efter skolan gick jag och Erica hem till Amanda och där har vi vart till nu typ. Jätte mysigt! Har spenderat den mesta tiden ute i solen, i hennes hängmattor. Härligt, härligt!;)
Vi hörs väl imorgon, eller någon gång. Jag får svara på era kommentarer imorgon också för jag orkar inte göra det idag, förlåt!

Ja, här låg vi och stekte! (eller... kanske.inte.riktigt.) Men nästan, vi drömde oss iaf dit!!
P.s. Nu är det endast några TIMMAR kvar tills Erik släpper sin nya skiva, GISSA OM JAG ÄR GLAD! WOHO!:D D.s.


1 dag kvar tills Erik släpper sin nya skiva ♥
9 dagar kvar till sommarlovet ♥
9 dagar kvar till jag får träffa Erik ♥
17 dagar kvar till jag får träffa Erik igen ♥
30 dagar kvar till Eclipse ♥
31 dagar kvar till jag får träffa Erik IGEN ♥
166 dagar kvar till jag fyller år ♥
207 dagar kvar till julafton ♥

RSS 2.0